Skip to main content

Praktische informatie

1) Reserveren

Dat kan via deze website.
Uw boeking is pas definitief na betaling van het voorschot: 40%van de huurprijs (binnen de 4 dagen na akkoord) en na ontvangst van het ondertekende contract. (zie pdf “Algemene Huurvoorwaarden”)

De waarborgsom bedraagt 250 euro en dient ten laatste 30 dagen vóór aankomst, samen met het resterende huurbedrag (60% van de huurprijs) en de schoonmaakkosten, betaald te worden.

Wij rekenen 50 euro voor de eindschoonmaak na uw vertrek (verplicht te betalen!).
We werken sinds kort samen met de schoonmaakfirma “Clean-2go”. Zij staan garant voor een perfecte reiniging en het desinfecteren van ons volledige appartement. Dit alles om jullie een aangename en zorgeloze vakantie te verzekeren!

De huurders ontvangen een bevestiging van reservering.

2) Betaling

Op het volgende rekeningnummer: BE94 0636 8727 2014 op naam van De Bondt-Van Ael, Seadreams.

3) Aankomst en vertrek

De aankomst en vertrektijden worden schriftelijk bevestigd. In principe is de gebruikname als volgt:

  • Weekend : vrijdag 16.00 uur tot maandag 10.00 uur
  • Midweek : maandag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur
  • Week : vrijdag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur

De praktische toegangsmodaliteiten zullen via mail en tijdig meegedeeld worden.
Vroegtijdige aankomst of langer verblijf dient steeds gemeld te worden i.v.m de activatie van het inbraakalarm.

4) Aantal gasten

Het is niet toegestaan het maximum aantal verblijvende gasten (6) te overschrijden, tenzij anders afgesproken; dit is in eerste instantie voor uw eigen veiligheid en u zal onvermijdelijk inboeten aan comfort.

5) Huisdieren

Huisdieren zijn NIET toegestaan in het gehuurde appartement.

6) Roken - Vuur

Het is NIET toegestaan om in het gehuurde appartement te roken. Ook het maken van een open vlam, zoals kaarsen, is absoluut verboden, voor uw eigen veiligheid!!
Indien er op het terras gerookt wordt, gelieve geen peuken achter te laten, maar deze gedoofd bij het restafval te deponeren.

7) Bed-bad –en keukenlinnen

De bedden zijn voorzien van matrasbeschermers, dekbedden en kussens zijn eveneens ter beschikking.
De huurder dient zelf een hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop mee te brengen, evenals bad- en keukenlinnen, toiletpapier en vaatwasproducten.

8) Energiekosten

De huurprijzen zijn exclusief energievoorzieningen (water, elektriciteit, verwarming).
De meterstanden worden bekeken voor en na het vertrek van de huurder. De prijs van het energieverbruik wordt van de waarborg afgehouden.

9) Schoonmaken

De huurder dient het appartement (ook meubilair, apparatuur e.d.) aan het eind van de huurperiode schoon en netjes achter te laten; alles te stofzuigen en het vuilnis weg te brengen. De vaatwasmachine dient geledigd te worden voor vertrek en alle toestellen zoals frigo, microgolfoven, fornuis en koffiezet moeten proper zijn.
De huurprijzen zijn exclusief schoonmaakkosten. Als na de huurperiode echter vastgesteld wordt dat het appartement in een abnormaal vuile staat werd achtergelaten, rekening houdend met het aantal gasten en de gehuurde periode, kan er, na overleg met de huurder, een deel van de waarborg ingehouden worden om extra reinigingskosten te dekken.

10) Afval

Het huisvuil en het glas moet weggebracht worden naar de daarvoor voorziene plaats.

11) Sleutel

Het appartement dient steeds correct te worden afgesloten. Bij vertrek (op het einde van de huurperiode) dient de sleutel opnieuw teruggeplaatst te worden op de daartoe voorziene plaats. (zie mailwisseling)

12) Waarborgsom/Schade

Het kan iedereen overkomen dat er iets stuk gaat. Wij stellen het zeer op prijs als u ons eventuele schade, groot of klein, meldt. De waarborg zal dan gebruikt worden om de herstelkosten, werkuren en /of heraankoop te vergoeden. De terugstorting van de waarborg zal gebeuren binnen 14 dagen na afloop van de huurperiode.

Algemene voorwaarden en contract

Hier kan u onze algemene voorwaarden en het huurcontract downloaden

Partners